© Kaijer Vormgeving
Onze leidsters

Ik ben Annelies Verstegen en ik ben kinderdagverblijf Bruintje Beer in 1996 begonnen. Toen begon ik met een paar kinderen en nu komen er dagelijks gemiddeld zo'n 16 kinderen. In het begin deed ik alles in mijn eentje en nu heb ik inmiddels een professioneel team. Wat Bruintje Beer zo uniek en leuk maakt zijn de kleinschalige groepen, de huiselijke sfeer en de gezelligheid van de kinderen en het team.

In 2009 ben ik de buitenschoolse opvang in Stompetoren begonnen. Voorop staat de gemoedelijkheid en de huiselijke sfeer. Kinderen moeten na schooltijd niet het idee hebben dat ze nog op school zitten, maar in een (nagenoeg) 'huiselijke' omgeving terechtkomen. Dit vind ik heel belangrijk. Van 3 kinderen in het begin zijn we nu gegroeid naar dagen met wel meer dan 26 kinderen!

Verder ben ik getrouwd met Robert, die me veel ondersteunt bij de organisatie van Bruintje Beer. Ons gezin telt 4 kinderen en dat is af en toe druk, maar ook erg leuk. We wonen in het huis naast het kinderdagverblijf.

Ik dank u voor het nemen van de tijd voor het lezen van mijn profiel en wens u veel plezier bij het bekijken van de website. Op de website kunt u ook vinden hoe u ons kunt bereiken voor meer informatie, mocht u dit wensen.

Groetjes en graag tot ziens,

Annelies Verstegen

Hieronder ziet u een overzicht van onze leidsters:

Claudia

Hallo, ik ben Claudia. Vrolijk en enthousiast werk ik sinds 1997 4 dagen in de week bij Bruintje Beer. Gezellig met de kindjes spelen, knutselen, knuffelen en liefdevol verzorgen. Heerlijk vind ik dat. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken!

Marieke

Ik ben Marieke Plekker en werk ongeveer 3,5 jaar bij Bruintje Beer, zowel op de Buitenschoolse Opvang als het Kinderdagverblijf. Ik vind dit werk ontzettend leuk. Je ziet veel kinderen van baby tot kleuter opgroeien. Kinderen geven je zoveel liefde en elke dag is anders. Dat maakt je werk zo afwisselend. Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Bruintje Beer en hoop hier nog lang te mogen werken.

Melania

Mag ik me even voorstellen; ik ben Melania de Boer en werk alweer 17 jaar bij Bruintje Beer. Een vast en vertrouwd gezicht binnen de groepen en dat hoop ik nog jaren te blijven. Ik ga altijd met veel plezier naar de kinderen toe. Het is altijd bere gezellig bij Bruintje Beer!

Angelique

Hallo, ik ben Angelique Vergers en ik werk sinds 2003 bij Bruintje Beer. Bijna alle middagen ben ik hier met heel veel plezier! Heerlijk werk met lieve kinderen en leuke collega’s.

Ilse

Ik ben Ilse Krul. Als stagiaire ben ik begonnen bij Bruintje Beer en vervolgens niet meer weggegaan. Inmiddels werk ik hier al 7 jaar. Op de dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig op het Kinderdagverblijf en geniet enorm van het zorgen voor de kindjes en het samen spelen, zingen, lezen, dansen en wandelen. Geen dag is hetzelfde en de liefde en gezelligheid van de kinderen maakt dit werk uniek!

Esmeralda

Hallo, ik ben Esmaralda Haller en sinds 1998 werkzaam bij Bruintje Beer. Als hoofdleidster ben ik zowel op het Kinderdagverblijf als de Buitenschoolse Opvang aanwezig. Verder spring ik bij waar nodig en juist die variatie maakt dat ik dit vak elke dag met veel liefde doe! Dus wellicht tot ziens bij Bruintje Beer!

Nicole

Hallo, ik ben Nicole Sprenkeling ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend en twee hondjes in Heerhugowaard. Ik werk nu ruim 2,5jaar met veel plezier op de Buitenschoolse Opvang, het is altijd leuk om met kinderen aan het werk te zijn. Wat ik zo leuk vind is dat elke dag anders is en dat de kinderen zo vrij zijn en zichzelf kunnen zijn op de Buitenschoolse Opvang. Zo kunnen ze zelf kiezen wat ze doen. Samen met ons knutselen, met de poppen of auto's spelen, lekker naar buiten, gezellig samen een spelletje spelen of gewoon even kletsen en nog veel meer. Zo hebben ze altijd wat te doen. Ook in de vakantie is het altijd feest met de leuke uitstapjes. Samen met mijn collega's maken we er altijd een gezellige dag van. Daarom heb ik het altijd naar mijn zin bij Bruintje Beer.